vrijdag 16 september 2011

Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen

Ok, dat was leuk bedacht, zo'n anderhalf jaar geleden! Ik maakte een Blog, schreef een bericht en dat was het dan! Daarna bleef het stil, heel stil. Steeds weer bedacht ik een smoes om niet verder te gaan met de Blog. Máár... het smoezenboek is vol en dus is het tijd om echt aan de slag te gaan!

Dus vanaf nu (en deze keer echt) ga ik jullie ook via hier op de hoogte houden van het reilen en zeilen bij TipTopTas én mijn persoontje. Niet alleen over TipTopTas dus, ik ga ook bloggen over hoe ik TipTopTas inpas hier thuis in mijn gezin. Zelf vind ik het namelijk nooit zo leuk om puur en alleen over een bedrijf te lezen. Het is toch ook leuk om te weten wie er achter de knoppen zit??!

AKTIE AKTIE AKTIE

En laten we dan maar gelijk goed beginnen met een leuke aktie!

Een Blog zonder lezers is saai! Ik praat liever voor een zaal vol mensen dan voor 3 personen, ik ben nou eenmaal een echte prater. En dat betekent dus dat ik Volgers wil hier op mijn Blog. Die krijg ik vast vanzelf, als ik maar leuk en interessant genoeg Blog, máár praten tegen de muur is niet echt mijn ding. Dus ik wil graag op korte termijn gezellig veel volgers. En of je blijft als Volger, dat zal ik moeten verdienen. Dus ik ga mijn best doen om interessant genoeg te kletsen ;)

Maar nu eerst die Volgers krijgen! En daar ga ik wat leuks voor doen!

Op 1 oktober ga ik onder alle volgers een CADEAUBON ter waarde van € 7,50 verloten! Deze bonnen zijn net nieuw in de winkel en nu al een succes! Echt leuk als je iets origineels wil weggeven aan je vriendin, zus of buurvrouw. Je krijgt hem altijd feestelijk verpakt thuisgestuurd en is inwisselbaar in de hele winkel! En nu kun je er dus zelf 1 winnen! Heel simpel, door volger te worden van mijn Blog :) Hoe leuk is dat!

Alle andere volgers ontvangen bij hun bestelling een leuke unieke gadget cadeau als ze bij de bestelling (opmerkingenveld) vermelden 'volger Blog' !

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend,
Tot snel,
Groetjes Angélique


9 opmerkingen:

 1. Leuke actie!!

  gr.Clarissa
  De Bonte Koe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, ik blijf je weer volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. volgde je al maar blijf het doen! :D
  heb even reclame voor je gemaakt op mijn blogje:

  http://creaka.blogspot.com/2011/09/tiptoptas-nieuwe-ronde-nieuwe-kansen.html

  groetjes
  Ka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee en ga zo direct even je webwinkeltje bekijken want ik denk dat daar heel veel moois te vinden is...:)en ik wordt volger....om je verhalen te blijven lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Angélique,
  Welkom terug in blogwereld, leuk want ook jouw leuke webwinkel TipTopTas verdient een blog!
  En zeker leuk om ook een beetjue van jouw persoonlijk te lezen, dat doe ik zelf ook af en toe en vind hetzelf ook leuk om dit bij anderen te lezen (al is er wel een grens natuurlijk en is dit voor een ieder heel persoonlijk)
  Je komt nu weer actief in mijn leeslijst voor, dus wie weet komen er nog wat volgers van mij naar jouw, groetjes, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je het serieus gaat oppakken. Zelf ben ik ook voorzichtig begonnen met een blog en ik vind het inderdaad leuker om ook over de persoon te lezen.

  Ik ga je volgen.

  Liefs, Ibtissam

  BeantwoordenVerwijderen